Saptamana legumelor si a fructelor donate

Stimați părinţi,

În perioada 16 – 20 noiembrie 2015 se va organiza campania socială de sprijinire a persoanelor aflate în dificultate ,,Săptămâna legumelor şi a fructelor donate. Această campanie se va desfăşura şi în grădiniţa noastră şi va implica copiii care se oferă voluntari.

Campania ,,Săptămâna legumelor şi a fructelor donate implică strângerea de legume şi fructe de către copiii voluntari implicaţi în programul Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC) şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituţii sociale.

Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea.

Fructele şi legumele pe care le vor dona copiii cu sprijinul dumneavoastră vor ajunge prin intermediul educatoarelor de la grupă, săptămâna aceasta la Căminul pentru persoane vârstnice – Fundația ,,Catedrala Eroilor”, Fundația Anisia Ioana Călinescu – Cantina Sf. Ap. Petru și Pavel și Grupa de Program Normal a Grădiniței cu P.P. Nr. 14 Târgoviște.

 

 

Vă mulţumim pentru colaborare și sprijin!

Colectivul de cadre didactice al Grădiniței cu P.P. Nr. 14 Târgoviște